Job Boards

Waarom een vacature op deze B2B Job Board plaatsen?

We kennen allemaal LinkedIn en Indeed als de platformen om vacatures te plaatsen. Prima, dat moet je ook zeker doen. Alleen deze platformen niet vergelijkbaar met Job Boards.

Een Job Board is een digitaal prikbord van een community. Deze Job Board is gekoppeld aan InDemandB2B een community van B2B marketeers en dat heeft veel voordelen zoals met elkaar kennis delen, elkaar helpen en vooral zichzelf willen verbeteren. En dat is precies waar een Job Board zich onderscheid.

Er zijn hier geen duizenden vacatures te vinden, en ook geen duizenden job searches. Maar hier zijn wel specialisten aangesloten die bewust met hun carrière bezig zijn vanuit de community. Niet alleen intern gericht op hun baan, maar ook extern gericht op het helpen van elkaar en het netwerken met elkaar.

Oplossingen voor vraagstukken worden hier gedeeld en we testen wat we van elkaar leren. Kortom: hier bevinden zich marketeers die het beste uit zichzelf en uit anderen weten te halen.

In het kort:

  • We zijn een community van B2B marketeers
  • De Job Board geeft SEO op jouw website een boost
  • Het is veel goedkoper
  • Elke vacature komt onder de aandacht van de juiste professionals

En niet onbelangrijk: alle vacatures worden door Aldo Wink gescreend. Aldo heeft meer 100 marketeers opgeleid en heeft een groot netwerk.

Meer weten of het je vragen? Neem gerust contact met mij op.