Remote werken

Maak van Remote werken een secundaire arbeidsvoorwaarde

Werk jij wel eens remote? En mag jij van je werkgever remote werken? Slimme werkgevers maken van remote werken een secundaire arbeidsvoorwaarde.

Het viel mij op dat werkgevers in Nederland weer wat terugtrekkende bewegingen maken. Steeds meer mensen gaan (of moeten) weer naar kantoor. En de files nemen en de stress nemen weer toe...

Zelf werk ik nu enkele jaren remote vanuit Spanje (ja we hebben nu ook glasvezel hier op de berg) en dat gaat hartstikke goed. Ik merk zelf amper beperkingen en ik ben in mijn leven nog nooit zo productief geweest. 

De misvatting van werkgevers is vaak dat ze denken dat je dan de hele dag met een cocktail in je hand aan het zwembad 'werkt'. Of de hele dag feestviert en amper iets uitvoert. 

Ik ken hier in de regio Valencia inmiddels aardig wat marketing specialisten die remote werken en ik kan je vertellen dat dat beeld echt niet klopt. Deze remote marketeers zijn super gemotiveerd en gedisciplineerd. Remote werkers zijn eigenlijk allemaal gefocust op een gezond leven en iedereen barst van de energie. 🌴📈💪🙏

Steeds meer marketing professionals die ik ken uit mijn LinkedIn netwerk willen remote werken, maar het aantal vacatures waar dit als een onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden wordt gezien groeit niet evenredig mee. 

Een aantal maanden geleden had ik dan ook besloten om hier op de B2B Marketing Job Board meer focus aan te brengen. Dus beste werkgever; is remote werken bij jou (deels of volledig) wel mogelijk? Remote werken brengt veel voordelen.

Plaats dan ook hier jouw vacature. En om dit initiatief nog maar eens volledig te supporten kan je je remote vacature tot eind dit jaar helemaal gratis plaatsen. (Gebruik code REMOTE100 in de checkout)

O ja en dit is inderdaad het weerbericht hier in Moraira voor de aankomende week. Volgend jaar open ik hier een Co-Working locatie, een prachtige plek om remote te werken. 

Ps, zoek jij een remote marketing job? Maak dan een profiel aan en ontvang automatisch de nieuwste vacatures. 

Wil je graag remote personeel verwelkomen binnen jouw bedrijf? Plaats je (hybride) marketingvacatures op dit job board.